••• Optikai berendezések •••

Optika 3.0 - Az optikák következő generációja

Ha meg kellene fogalmaznunk, mi az a három dolog, amik ma egy üzlet sikerességének legfőbb alappillérei – feltételezve persze, hogy maga a termék és a szolgáltatás jó, - a legtöbben ugyanazokra a dolgokra gondolnánk: hatékony marketing, maximális ügyfélelégedettség, technológiai innováció. Jelenleg a legtöbb optika eszköztára szinte azonos, mindenki ugyanazokkal az eszközökkel operál: ingyenes látásvizsgálat, promóciók, akciók, hűségprogram... Nehéz felvenni a versenyt a piac többi szereplőjével, a siker többnyire attól függ, hogyan pozícionáljuk az üzletet. Az internet, az óriási hálózatok sem kedveznek a független optikáknak, így még több energiát kell befektetnünk a siker érdekében.

A Noptiker Starlite szemüveglencséi már most a legfejletteb FreeForm technológiával készülnek, köszönhetően a német Optovision lencsetervezésének, így választékunkban akár személyre szabható, prémium multifokális, irodai, digitális, sport vagy autóvezetéshez fejlesztett lencsék is megtalálhatóak. Új területünk a vevőkiszolgálást segítő modern eszközök forgalmazása, amelyek segítségével az üzletek megkülönböztethetik magukat a konkurenciától, és beszédtémát nyújthatnak a pácienseiknek, valamint a helyi médiáknak is.

Az Optika 3.0 koncepció egy olyan rendszer, amely megfelel a kor követelményeinek, és az aktuális technológiai fejlesztéseket az optikai üzletek szolgálatába állítja. Célunk az, hogy újra értéket adjunk a látásvizsgálatoknak, és világszínvonalú kiszolgálásban részesítsük az ügyfeleket.

A koncepció három különböző technológiát ötvöz:

3D Látásvizsgálat - I’Syncro (3D TV 49”, Apple TV Box, iPad vezérlés)

Fritz Passmann és Dieter Kalder, elismert német optikai fejlesztőmérnökök alkották meg az I’Syncro 3D szemvizsgálati tesztsorozatot, amely lefedi a fénytörési hibák minden fontos aspektusát, továbbá sokkal gyorsabb és hatékonyabb vizsgálatot tesz lehetővé. A legtöbb felhasználó szerint az I’Syncro tesztsorozat sokkal gyorsabb és stresszmentesebb, mint egy átlagos vizsgálat, ráadásul az eredmények azt mutatják, hogy a 3D-s technológia pontosabb értékeket ad a hagyományos eljáráshoz képest, így a vásárlói panasz is kevesebb.

VR lencseválasztás – Visioner VR (Samsung Gear, Galaxy S7, iPad vezérlés) 

A tökéletes szemüvegkeret megtalálása általában egyszerűen megy, de a lencsék sokfélesége és a különböző felületkezelések – olykor szó szerinti – sokszínűsége miatt a lencseválasztás már bonyolultabb folyamat. A Visioner VR szemüveggel működő innovatív lencsebemutató ezt a folyamatot teszi egyszerűbbé, ráadásul rendkívüli vásárlói élményt is nyújt. A Visioner VR virtuális valósága meg tudja mutatni, hogy egy adott lencsén keresztül hogy néz ki a világ, sőt, össze tudja hasonlítani a különböző szemüveglencséket és technológiákat is. Így akármilyen szemüvegről is van szó, megteremthető az ideális helyzet és élmény a megfelelő döntéshez; még vásárlás előtt.

Videocentráló App – FittingPAD (Optikai mérőtorony, iPad vezérlés)

Az applikáció különleges technológiájával a személyre szabott lencsék elkészítéséhez és illesztéséhez szükséges minden adat könnyen meghatározható. Mindössze az iPad és a tükörrel ellátott mérőtorony használatával pontos pupillatávolságot, illesztési magasságot, és további 9 értéket számolhatunk ki egyéb eszköz bevonása nélkül. A sztereó képalkotó megoldásnak köszönhetően az applikáció 3D-s modellt is készít az arcról és a szemüvegről; az elülső és a hátsó kamera egyidejű fotójából. A FittingPAD-ot úgy tervezték, hogy az optikában egy látványos, mégis praktikus berendezés legyen. A hosszú tükörrel, az automata, motoros pozícionálókkal, és a több, mint optimális megvilágítással a torony tényleges "wow" hatást eredményez a páciensekben a mérések elvégzése során.

 

Minden jog fenntartva © Noptiker Kft. | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlapkészítés: DDSWEB